LG Lotus defileaza in mana fotomodelelor la New York

Autor:  | Publicat în:  LG 2.300 ori
<b>LG Lotus defileaza in mana fotomodelelor la New York</b>Nici nu va anuntasem bine ca LG pregateste handsetul Lotus si ca l-a prezentat in cadrul CTIA Wireless 2008, ca deja vedem terminalul in mana unor fotomodele care participa la New York Fashion Week. Terminalul cu clapeta este insosit de un fular creat...

Nici nu va anuntasem bine ca LG pregateste handsetul Lotus si ca l-a prezentat in cadrul CTIA Wireless 2008, ca deja vedem terminalul in mana unor fotomodele care participa la New York Fashion Week.

Terminalul cu clapeta este insosit de un fular creat special cu aceasta ocazie, de catre Christian Siriano, castigatorul celui de-al patrulea sezon al reality show-ului fashion Project Runway. Fularul soseste cu un buzunar special, care va gazdui mult-asteptatul LG Lotus. Telefonul va sosi prin Sprint in octombrie la un pret de 149.99 dolari, impreuna cu un abonament pe 2 ani.

Printre specificatiile sale se numara o camera de 2 megapixeli, Bluetooth 2.0 cu A2DP si noua interfata Sprint One Click, care promite sa puna la dispozitie utilizatorului cele mai comune functii prin intermediul unui GUI customizabil. Vom deveni LG brandul asociat cu toate casele de moda celebre sau cu marii creatori din industria fashion?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×