HTC Polaris prins in actiune

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.270 ori
<b>HTC Polaris prins in actiune</b>Ne surprinde intotdeauna faptul ca terminalele HTC au mereu darul de a fi &ldquo;scapate&rdquo; pe mana presei, de vreme ce imagini in premiera sunt mereu disponibile online, cu mult inaintea de lansarile oficiale. Iata-l de exemplu pe HTC Polaris,...

Ne surprinde intotdeauna faptul ca terminalele HTC au mereu darul de a fi “scapate” pe mana presei, de vreme ce imagini in premiera sunt mereu disponibile online, cu mult inaintea de lansarile oficiale. Iata-l de exemplu pe HTC Polaris, terminal a carui data de lansare nu este cunoscuta inca:

Avem de-a face cu prima imagine a lui Polaris, care “pozeaza” in fata unui HTC Shift. Acest terminal care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6 Professional este un smartphone ale carui specificatii tehnice sunt doar la rangul de zvonuri la ora actuala. Printre acestea se numara suportul pentru conectivitate HSDPA/EDGE, Wi-Fi, Bluetooth si GPS.

De asemenea smartphone-ul este dotat cu o camera de 3 megapixeli, slot pentru carduri microSD si nelipsitul feature, un radio FM. Este interesanta abordarea pe care au incercat-o norocosii ce au sansa sa pozeze terminalul, comparandu-l voi cu HTC Shift, cel putin in ceea ce priveste dimensiunea. Nu va garantam ca aceste specificatii tehnice sunt 100% sigure, dar nici ca nu se vor schimba, cel putin pana la primul comunicat oficial al producatorului HTC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×