HTC Polaris prins in actiune

1.333 ori
<b>HTC Polaris prins in actiune</b>Ne surprinde intotdeauna faptul ca terminalele HTC au mereu darul de a fi &ldquo;scapate&rdquo; pe mana presei, de vreme ce imagini in premiera sunt mereu disponibile online, cu mult inaintea de lansarile oficiale. Iata-l de exemplu pe HTC Polaris,...

Ne surprinde intotdeauna faptul ca terminalele HTC au mereu darul de a fi “scapate” pe mana presei, de vreme ce imagini in premiera sunt mereu disponibile online, cu mult inaintea de lansarile oficiale. Iata-l de exemplu pe HTC Polaris, terminal a carui data de lansare nu este cunoscuta inca:

Avem de-a face cu prima imagine a lui Polaris, care “pozeaza” in fata unui HTC Shift. Acest terminal care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6 Professional este un smartphone ale carui specificatii tehnice sunt doar la rangul de zvonuri la ora actuala. Printre acestea se numara suportul pentru conectivitate HSDPA/EDGE, Wi-Fi, Bluetooth si GPS.

De asemenea smartphone-ul este dotat cu o camera de 3 megapixeli, slot pentru carduri microSD si nelipsitul feature, un radio FM. Este interesanta abordarea pe care au incercat-o norocosii ce au sansa sa pozeze terminalul, comparandu-l voi cu HTC Shift, cel putin in ceea ce priveste dimensiunea. Nu va garantam ca aceste specificatii tehnice sunt 100% sigure, dar nici ca nu se vor schimba, cel putin pana la primul comunicat oficial al producatorului HTC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×