HTC Polaris prins in actiune

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.224 ori
<b>HTC Polaris prins in actiune</b>Ne surprinde intotdeauna faptul ca terminalele HTC au mereu darul de a fi &ldquo;scapate&rdquo; pe mana presei, de vreme ce imagini in premiera sunt mereu disponibile online, cu mult inaintea de lansarile oficiale. Iata-l de exemplu pe HTC Polaris,...

Ne surprinde intotdeauna faptul ca terminalele HTC au mereu darul de a fi “scapate” pe mana presei, de vreme ce imagini in premiera sunt mereu disponibile online, cu mult inaintea de lansarile oficiale. Iata-l de exemplu pe HTC Polaris, terminal a carui data de lansare nu este cunoscuta inca:

Avem de-a face cu prima imagine a lui Polaris, care “pozeaza” in fata unui HTC Shift. Acest terminal care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6 Professional este un smartphone ale carui specificatii tehnice sunt doar la rangul de zvonuri la ora actuala. Printre acestea se numara suportul pentru conectivitate HSDPA/EDGE, Wi-Fi, Bluetooth si GPS.

De asemenea smartphone-ul este dotat cu o camera de 3 megapixeli, slot pentru carduri microSD si nelipsitul feature, un radio FM. Este interesanta abordarea pe care au incercat-o norocosii ce au sansa sa pozeze terminalul, comparandu-l voi cu HTC Shift, cel putin in ceea ce priveste dimensiunea. Nu va garantam ca aceste specificatii tehnice sunt 100% sigure, dar nici ca nu se vor schimba, cel putin pana la primul comunicat oficial al producatorului HTC.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×