New York Times Dezminte Zvonul Google Phone

810 ori
<b>New York Times Dezminte Zvonul Google Phone</b>In ciuda tuturor zvonurilor recente, publicatia New York Times afirmat recent ca nu vom vedea totusi un Google Phone pe piata, desi gigantul motoarelor de cautare a pregatit deja prototipuri ale acestui terminal. Totuis, se pare ca obiectivul celor de la...

In ciuda tuturor zvonurilor recente, publicatia New York Times afirmat recent ca nu vom vedea totusi un Google Phone pe piata, desi gigantul motoarelor de cautare a pregatit deja prototipuri ale acestui terminal.

Totuis, se pare ca obiectivul celor de la Google nu este de a crea un rival pentru iPhone ci doar softuri rivale cu cele folosite de Windows Mobile. De asemenea Google doreste sa creasca potentialul de advertising al telefoanelor mobile, exploatand toate nisele care nu au fost abordate de rivalii companiei. Spre deosebire de Microsoft, gigantul motoarelor de cautare nu va “taxa” producatorii de terminale mobile pentru softurile folosite.

Strategia celor de la Google implica lansarea unui competitor open-source pentru terminalele Windows Mobile, lucru destul de logic avand in vedere axarea companiei pe softuri si mai putin pe hardware. De mentionat este faptul ca initiatorul proiectului Google Phone doreste sa scada controlul operatorilor asupra retelelor si sa impuna softurile Google, care vor sosi incluse in noile telefoane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×