Doar 5% dintre europeni sunt interesati de televiziunea mobila

794 ori
<b>Doar 5% dintre europeni sunt interesati de televiziunea mobila</b>Standardul european al televiziunii mobile (DVB-H) este in sfarsit disponibil si acum nu putem face altceva decat sa asteptam ca operatorii si producatorii de terminale sa inceapa o campanie de promovare a acestei tehnologii. Totusi, ar trebui luat in...

Standardul european al televiziunii mobile (DVB-H) este in sfarsit disponibil si acum nu putem face altceva decat sa asteptam ca operatorii si producatorii de terminale sa inceapa o campanie de promovare a acestei tehnologii.

Totusi, ar trebui luat in calcul un sondaj recent care sugereaza faptul ca 95% dintre europeni nu sunt interesati de televiziunea mobila. In timp ce profesionistii industriei considera ca televiziunea mobila este o functie vitala pentru pentru noile terminale, tehnologia folosita este relativ noua (cel putin in Europa), existand doar cateva telefoane cu un astfel de suport. Fara indoiala ca operatorii si producatorii de telefoane mobile vor exploata potentialul televiziunii mobile la maxim, incercand sa ajunga la nivelul omologilor asiatici.

Pe de alta parte, consumatorii vor avea nevoie de telefoane mai accesibile ca pret, pentru a profita din plin de serviciile TV oferite pe terminalele de noua generatie. Oare cat timp va trece pana ce televiziunea mobila va deveni populara si in Romania? De obicei persoanele care se declara dezinteresate de aceasta tehnologie mentioneaza dezavantaje ca marimea ecranului pe care sunt vizionate programele TV sau receptia proasta, probleme practic inexistente in tarile asiatice unde tehnologia este deja un standard.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×