HTC postează un teaser pentru o lansare de telefoane pe 20 septembrie; E cel mai probabil vorba de modelele HTC Desire 10

1.364 ori
<b>HTC postează un teaser pentru o lansare de telefoane pe 20 septembrie; E cel mai probabil vorba de modelele HTC Desire 10</b>Deşi HTC nu va aduce la IFA 2016 vreun telefon nou, ci mai degrabă demo-uri HTC Vive, compania pregăteşte totuşi ceva special pentru dată de 20 septembrie. O confirmă teaserul de mai jos, ce indică şi o siluetă familiară. Vedem un terminal ce arata fix..

Deşi HTC nu va aduce la IFA 2016 vreun telefon nou, ci mai degrabă demo-uri HTC Vive, compania pregăteşte totuşi ceva special pentru dată de 20 septembrie. O confirmă teaserul de mai jos (postat pe Twitter), ce indică şi o siluetă familiară. Vedem un terminal ce arata fix ca modelul HTC Desire 10 ajuns pe web recent.

E mai precis HTC Desire 10 Pro, apărut în randări via Evan Blass în august. Acest model e cel mai arătos smartphone HTC realizat în ultimii ani, la prima vedere şi ar urma să aibă dotări high end. Ele includ un ecran Quad HD de 5.1 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 820, camera de 12 MP în spate şi frontală de 5 MP. Primim şi 4 GB RAM, 32 GB stocare şi Android Marshmallow, sau poate chiar Nougat.

Vom vedea şi un HTC Desire 10 Lifestyle, care conform zvonurilor ar urma să coste doar 200 de dolari, sau mai puţin. El va avea un ecran de 5 inch HD şi procesor Snapdragon 4xx. Între timp au apărut şi informaţii că HTC pregăteşte modelul HTC One A9s, deşi nu avem garanţia că va sosi tot pe 20 septembrie, unele surse afirmând chiar că are şanse pentru o prezentare la IFA.

Următoarele zile vor clarifica totul, prin scăpări sau lansări....

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×