HTC postează un nou teaser pentru CES 2015, care face aluzie la un nou telefon din seria Desire

1.104 ori
<b>HTC postează un nou teaser pentru CES 2015, care face aluzie la un nou telefon din seria Desire</b>După o invitatie HTC&nbsp;care părea a indica prezența unei camere high end pe un model de telefon lansat la CES, azi avem parte de încă un teaser, de această dată din zona midrange. Sub motto-ul "Always Desire more", teaserul menționează și...

După o invitatie HTC care părea a indica prezența unei camere high end pe un model de telefon lansat la CES, azi avem parte de încă un teaser, de această dată din zona midrange. Sub motto-ul "Always Desire more", teaserul menționează și datele la care HTC are programate evenimente în Las Vegas.

Teaserul duce în mod clar cu gândul la un nou handset din seria HTC Desire și el a fost postat pe pagina de Weibo a companiei. între timp știm că @upleaks are informații despre produsele HTC, el aflând că există un device cu nume de cod A52, un selfie phone puternic, cu o cameră frontală de 13 megapixeli, ca și HTC Desire Eye. Aparent, acest device va pune accentul pe piața din Asia și va sosi în multiple versiuni de culoare, urmand sa fie anuntat in curand.

Aflăm și că va exista un model de 16 GB cu o cameră frontală de 13 MP, dar și unul de 32 GB cu o cameră frontală de 4 MP. Există și posibilitatea unui debut surpriză al lui HTC M9/Hima la CES, deși cred că până la urma HTC va alege să îl lanseze într-un eveniment separat. Aflăm mai multe săptămâna viitoare!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×