HTC S730 lansat ca X03HT de catre SoftBank Mobile

1.676 ori
<b>HTC S730 lansat ca X03HT de catre SoftBank Mobile</b>HTC S730, update-ul 3G al telefonului HTC S710 nu a reprezentat un succes pentru compania producatoare, poate pentru ca nu a fost disponibil pe toate pietele tintite de catre companie. Totusi se pare ca acest terminal primeste o a doua sansa in Japonia,...

HTC S730, update-ul 3G al telefonului HTC S710 nu a reprezentat un succes pentru compania producatoare, poate pentru ca nu a fost disponibil pe toate pietele tintite de catre companie. Totusi se pare ca acest terminal primeste o a doua sansa in Japonia, prin intermediul celor de la SoftBank Mobile.

Operatorul UMTS mentionat mai sus tocmai si-a prezentat colectia de primavara, care il include si pe S730, sub numele de produs X03HT. Dotat cu Windows Mobile 6 Standard, terminalul suporta conectivitate quadband GSM/GPRS/EDGE, dar si UMTS si HSDPA plus clasicele Wi-Fi si Bluetooth. Lista de specificatii este completata de catre o camera de 2 megapixeli, tastatura glisanta, compacta QWERTY si un display QVGA non-touchscreen cu o diagonala de 2.4 inch.

Terminalul va fi disponibil in 3 culori diferite: rosu, negru si alb, fiind disponibil prin intermediul operatorului japonez incepand cu cea de-a doua jumatate a lunii Aprilie. Pretul sau nu este cunoscut inca, dar avand in vedere provenienta telefonului, el va fi cu siguranta mai mare decat cel al unui clasic terminal dotat cu suport pentru televiziune mobila... si atat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×