Prima platforma mobila Linux, Azingo Mobile a fost lansata

1.420 ori
<b>Prima platforma mobila Linux, Azingo Mobile a fost lansata</b>Compania axata pe dezvoltarea variantei mobile de Linux, Azingo a anuntat astazi Azingo Mobile, o suita de aplicatii mobile si servicii destinate firmelor care doresc sa ofere aplicatii web 2.0, muzica, continuturi video si grafica de calitate pe...

Compania axata pe dezvoltarea variantei mobile de Linux, Azingo a anuntat astazi Azingo Mobile, o suita de aplicatii mobile si servicii destinate firmelor care doresc sa ofere aplicatii web 2.0, muzica, continuturi video si grafica de calitate pe telefonul mobil.

Platforma va fi prezentata in cadrul fostului 3GSM, actualul Mobile World Congress, de la Barcelona, care va debuta saptamana viitoare. Azingo face parte din Fundatia LiMo, despre care va vorbeam intr-un articol anterior, considerand-o raspunsul la OHA celor de la Google. Printre feature-urile acestei suite Linux se afla o interfata configurabila, care include un Quickbar, usor de utilizat, tastatura virtuala, input al textului in mai multe limbi, teme editabile, animatii si tranzitii.

De asemenea Azingo Mobile permite customizarea ecranului Home, care poate include continuturi dinamice de pe Web. Prin intermediul acestei customizari, operatorii pot lansa si oferi servicii integrate pentru experiente personalizate, printre care si notificarile RSS pentru stiri, actiuni, bloguri, oferte promotionale etc. Aceeasi suita Linux soseste cu suport pentru widgeturi, functii multimedia (streaming audio/video, accelerare hardware) si nu in ultimul rand suport pentru majoritatea chipseturilor si solutiilor mobile.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×