Telefonul O2 XDA Orbit 2, disponibil online

2.634 ori
<b>Telefonul O2 XDA Orbit 2, disponibil online</b>Superbul terminal din imaginea de mai jos este disponibil pe acest site, putand fi cumparat de dumneavoastra sau de firma dumneavoastra, avand in vedere ca este suportata optiunea de cumparare pentru pana la 10 handseturi (cu reduceri pentru un numar mai...

Superbul terminal din imaginea de mai jos este disponibil pe acest site, putand fi cumparat de dumneavoastra sau de firma dumneavoastra, avand in vedere ca este suportata optiunea de cumparare pentru pana la 10 handseturi (cu reduceri pentru un numar mai mare de terminale). Din pacate este foarte posibil ca oferta sa se aplice doar pentru Marea Britanie si nu ramane decat sa-i invidiem pe norocosii din UK.

O2 XDA Orbit 2 este dotat cu o camera de 3 megapixeli si suporta conectivitate Bluetooth, incluzand si un slot pentru carduri microSD. Acest telefon masoara doar 110 x 58 x 15.5mm si cantareste 130 de grame, iar lista sa de specificatii tehnice include un GPS de calitate si sistemul de operare Windows Mobile 6. Bateria handsetului rezista pana la 7 ore in modul convorbire, in vreme ce terminalul poate rezista pana la 400 de ore in standby.

Avem de-a face cu un telefon quad-band, dotat cu un display color, GPRS, WAP, suport pentru MM, sistem T9 si apelare vocala. Soneriile sale sunt disponibile in variante polifonice si MP3. Datorita lui Windows Mobile 6, XDA Orbit 2 va oferi utilizatorului sau sansa de a primi si trimite emailuri in timp real. In vreme ce asteptam ca acest terminal sa soseasca si in oferta altui operator, purcedem la a-l cauta pe eBay, sperand ca posesorii sai il pot trimite si in Romania.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×