HTC Speak, rival pentru Siri sau mai mult?

1.211 ori
<b>HTC Speak, rival pentru Siri sau mai mult?</b>HTC Endeavor, primul telefon quad core al producătorului taiwanez ne-a dezvăluit mai multe decât identitatea handsetului și OS-ul rulat. Prin intermediul RUU-ului său (ROM Upgrade Utility) am primit confirmarea specificațiilor (CPU quad core, ecran...

HTC Endeavor, primul telefon quad core al producătorului taiwanez ne-a dezvăluit mai multe decât identitatea handsetului și OS-ul rulat. Prin intermediul RUU-ului său (ROM Upgrade Utility) am primit confirmarea specificațiilor (CPU quad core, ecran 720p) și am descoperit și că HTC ar avea un soi de rival pentru Siri pregătit.

O aplicație numită HTC Speak a fost descoperită că parte integrantă în Sense 4.0, iar funcțiile sale includ "microfon" și "ascultare", deci interpretarea comenzilor sau cererilor utilizatorului. De vreme ce nu există încă o modalitate să testăm HTC Speak nu avem idee ce poate aceasta, deci rămâne la nivel de speculație. Până acum au existat numeroși rivali pentru Siri, unii lansați chiar înainte de soluția Apple, cum este cazul lui Vlingo, o alegere populară pe terminalele Nokia.

Apoi îl avem pe Iris pe Android și modalitatea de căutare/input vocal de pe Windows Phone 7. Până acum Siri rămâne totuși cel mai bun asistent virtual și odată cu sosirea actualizării la iOS 5.1 am putea primi și câteva funcții noi, precum posibilitatea de a deschide aplicații cu Siri sau de a face fotografii tot prin comandă vocală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×