HTC Endeavor, primul telefon quad core al producatorului are parte de o scăpare de RUU

1.448 ori
<b>HTC Endeavor, primul telefon quad core al producatorului are parte de o scăpare de RUU</b>Spre bucuria dezvoltatorilor HTC Endeavor, primul handset quad core de la HTC a avut RUU-ul scăpat pe web înainte de vreme. RUU este un ROM Update Utility, iar pentru dezvoltatori este o mână de aur, deoarece pot extra noutățile software și le pot...

Spre bucuria dezvoltatorilor HTC Endeavor, primul handset quad core de la HTC a avut RUU-ul scăpat pe web înainte de vreme. RUU este un ROM Update Utility, iar pentru dezvoltatori este o mână de aur, deoarece pot extra noutățile software și le pot compila într-un nou ROM.

Imaginați-vă că datorită acestei scăpări hackerii vor crea în curând un ROM cu HTC Sense 4.0, pe care altfel nu aveați cum să puneți mâna până la lansarea lui HTC Ville și Endeavor. Vă reamintesc aceste două noi modele vor fi anunțate în Barcelona la finalul lunii, în cadrul MWC 2012. Ambele rulează Android 4.0 Ice Creăm Sandwich cu HTC Sense 4.0.

Acest RUU despre care vorbeam mai sus a ajuns pe mâna dezvoltatorului capychimp, care afirmă că avem de-a face cu o versiune de test, deci este posibil să includă buguri și să fie incompletă. Vă reamintesc că HTC Endeavor este un telefon quad core cu procesor Nvidia Tegra 3 de 1.5 GHz, 1 GBRAM, un display 720 de 4.7 inch, cameră de 8 megapixeli, WiFi și Bluetooth 4.0.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×