Nokia 302 ajunge pe web În imagini, Înca un model Asha?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.358 ori
<b>Nokia 302 ajunge pe web În imagini, Înca un model Asha?</b>Nokia 302 este doar una din lungă serie de scăpări de produse ale companiei finlandeze, înainte de Mobile World Congress 2012. Cu puțin timp în urmă aflăm că Nokia va aduce la MWC atât urmașul lui N8, un super cameraphone numit PureView 808,...

Nokia 302 este doar una din lungă serie de scăpări de produse ale companiei finlandeze, înainte de Mobile World Congress 2012. Cu puțin timp în urmă aflăm că Nokia va aduce la MWC atât urmașul lui N8, un super cameraphone numit PureView 808, plus câteva modele noi Lumia și Asha. Printre acestea din urmă s-ar putea număra și Nokia 302, din imaginea de mai jos:

Site-ul chinezesc Tenaa.com.cn a pus mâna pe aceste imagini ale terminalului care va avea preț accesibil și probabil că se va încadra în seria Asha. Tot ce știm despre acest device este ceea ce dezvăluie imaginile, plus o listă succintă de specificații. Handsetul vine cu o cameră de 3.2 megapixeli și un design care îmi amintește destul de mult de modelul Nokia C3.

Nu avem informații despre prețul sau data de lansare pentru acest terminal, dar știm că el va sosi în alb, roșu și negru nu doar în nuanța fada din aceste imagini. Nokia Asha 302 este un terminal quad bând care măsoară 13.5 mm în grosime, încorporează un display LCD de 2.6 inch, suport WiFi și 3G.

 Nokia 302 ajunge pe web in imagini, inca un model Asha?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×