HTC Touch Cruise upgradat la Windows Mobile 6.1

2.776 ori
<b>HTC Touch Cruise upgradat la Windows Mobile 6.1</b>Acest update de software al lui HTC Touch Cruise a fost anuntat intr-un mod destul de bizar, printr-un post pe Twitter, dar iata ca in sfarsit posesorii smartphone-ului HTC vor beneficia de Windows Mobile 6.1. Pe langa obisnuitele aplicatii ale lui...

Acest update de software al lui HTC Touch Cruise a fost anuntat intr-un mod destul de bizar, printr-un post pe Twitter, dar iata ca in sfarsit posesorii smartphone-ului HTC vor beneficia de Windows Mobile 6.1.

Pe langa obisnuitele aplicatii ale lui Windows Mobile 6.1 beneficiati si de fix-uri ale erorilor si problemelor handsetului. Spre exemplu, au disparut problemele cu headsetul Bluetooth (uneori nu se putea auzi nimic daca foloseati un Jabra JX10, Jabra BT500 sau Samsung WEP 150) sau erorile tastaturii virtuale afisate pe ecran.

Bara titlu disparea uneori de pe ecranul Home, in vreme ce GPS-ul suferea de probleme de afisare a imaginii, iar radio-ul FM folosea modul incorect de output (speaker sau handset), aceste probleme fiind de asemenea rezolvate cu ajutorul update-ului. In cele din urma, faptul ca TomTom nu mai afisa ecranul Home uneori este o eroare rezolvata si puteti testa acest upgrade software chiar acum pentru a verifica aceste schimbari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×