HTC Touch HD intr-ul clip promotional (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.378 ori
<b>HTC Touch HD intr-ul clip promotional (Video)</b>HTC tocmai a postat un clip video de prezentare pentru terminalul Touch HD pe pagina sa YouTube, oferindu-le fanilor brandului ocazia de a arunca o scurta privire asupra functiilor handsetului. Iata ce ne pregateste noul HTC Touch: &nbsp; Smartphone-ul...

HTC tocmai a postat un clip video de prezentare pentru terminalul Touch HD pe pagina sa YouTube, oferindu-le fanilor brandului ocazia de a arunca o scurta privire asupra functiilor handsetului. Iata ce ne pregateste noul HTC Touch:

Smartphone-ul suporta browsing full page la viteze ridicate, "fara compromisuri", dupa cum promite HTC, care mai afirma, in clip ca Touch HD "va va indeplini cele mai nebunesti fantezii". O promisiune cam exagerata, dar marketingul e marketing si asa trebuie sa te lupti cu Apple iPhone pe piata aglomerata a telefoniei mobile.

Functia GPS a terminalului este prezentata in actiune cateva secunde, fie ca veti folosi Google Maps sau alt soft navigational pe acest handset pentru a va orienta intre "fanteziile nebunesti" care va inconjoara. In cele din urma, aflam ca display-ul noului HTC este unul widescreen, eliminand neplacuta margine intunecata si afisand mai clar... "fanteziile nebunesti".

Clip:


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×