HTC Touch Diamond si LG Viewty, acum in culori vii

1.874 ori
<b>HTC Touch Diamond si LG Viewty, acum in culori vii</b>Unele telefoane relativ vechi primesc o noua "viata", prin intermediul schimbarii de culoare. Astfel, un HTC Touch Diamond poate trece de la negrul serios al carcasei sale la un rosu sexy, sau un verde proaspat, dupa cum puteti vedea mai jos. Exemplul se...

Unele telefoane relativ vechi primesc o noua "viata", prin intermediul schimbarii de culoare. Astfel, un HTC Touch Diamond poate trece de la negrul serios al carcasei sale la un rosu sexy, sau un verde proaspat, dupa cum puteti vedea mai jos.

Exemplul se aplica si handsetului LG Viewty, iar daca nu doriti sa faceti upgrade-ul la modelul Renoir inca, puteti sa optati pentru un Viewty de culoare alba. Din pacate acesta din urma este disponibil doar in Korea, in vreme ce HTC Touch Diamond, cu noua sa "haina" poate fi achizitionat prin intermediul site-ului Phone & Phone.

Pe langa varianta neagra de baza, Touch Diamond se vinde acum cu o carcasa alba, dar si in nuante "Rose, Mocca, Albastru, Purpuriu, Rosu si Galben", toate aflate pe lista retailerului francez Phone & Phone. Desi telefoanele Viewty si Diamond nu sunt deloc noi, publicul le va putea percepe astfel, dupa ce ele au fost "best-seller"-uri, in coloritul initial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×