HTC 10: Design full metal mai gros decât rivalii, dar cu muchii angulare interesante

1.009 ori
<b>HTC 10: Design full metal mai gros decât rivalii, dar cu muchii angulare interesante</b>HTC a fost mereu definită prin flagship-urile sale metalice, ba mai mult decât atât a inventat şi modul de integrare a antenelor prin decupaj din plastic în spate, pe care atât de multe companii îl folosesc azi. HTC 10 apare din start cu atuul ergonomiei

HTC a fost mereu definită prin flagshipurile sale metalice, ba mai mult decât atât a inventat şi modul de integrare a antenelor prin decupaj din plastic în spate, pe care atât de multe companii îl folosesc azi. HTC 10 apare din start cu atuul ergonomiei, stând perfect în palma utilizatorului. Vine cu o carcasă metalică unibody, cu grosime de 9 mm, deci mai gros decât alte flagship-uri care au scăzut binişor sub 8 mm, însă rezistă cu stoicism la orice încercare de a-l îndoi (bend test).

Cântăreşte 161 grame, deci e cu 4 grame mai greu decât HTC One M9, e insă cu 0.6 mm mai subţire. HTC 10 iese în evidenţă prin muchiile înclinate şi angulare din spate, în acelaşi timp strălucitoare, prin modul în care captează lumina. Decupajele antenelor sunt discrete şi până la urmă e o chestiune de gusturi, dacă îţi place sau nu acest model. Mie îmi place, iar lui Ervin nu, de exemplu.

Zona frontală e totuşi banală şi seamănă mult cu cea a lui HTC One A9. Are o portiune superioară şi inferioară lată, având ca justificare camera frontală mare şi butonul Home şi el destul de mare. Butoanele sunt comode şi au feedback bun, iar cel Power are chiar nişte protuberanțe pentru extra feedback. Telefonul vine pe argintiu şi gri închis şi face o impresie plăcută, dar doar din spate, fața fiind banală.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×