NeoNode N2, terminal mobil promitator apare in ziarele britanice

1.450 ori
<b>NeoNode N2, terminal mobil promitator apare in ziarele britanice</b>In acest weekend, un terminal mobil neobisnuit si-a facut aparitia in ziarul britanic Daily Mail, prezenta sa fiind mai degraba insolita pentru acest ziar. Acest handset de mici dimensiuni include un touchscreen si este disponibil in Marea Britanie la...

In acest weekend, un terminal mobil neobisnuit si-a facut aparitia in ziarul britanic Daily Mail, prezenta sa fiind mai degraba insolita pentru acest ziar. Acest handset de mici dimensiuni include un touchscreen si este disponibil in Marea Britanie la pretul de 300 de euro.

De mentionat este faptul ca telefonul soseste "la liber", cu un slot pentru carduri miniSD de pana la 32GB, interfata Neno si un MP3 player cu suport MP3, WMA si WAV. In plus, handsetul include un Calendar si o agenda, suport ActiveSync si opereaza in retele quad band GSM (850/900/1800/1900 MHz) si GPRS.

Display-ul sau minuscul este un LCD de 2 inchi cu rezolutie de 176 x 220 pixeli si afisaj de 65.000 de culori. N2 incorporeaza si un difuzor si suporta sunet stereo in casti, in vreme ce camera sa are o rezolutie de 2 megapixeli, focus fix, iar telefonul ofera si playback video (MPEG, WMV). NeoNode N2 masoara 47 x 77 x 14.7 mm si cantareste aproximativ 60 de grame, fiind chiar mai usor decat unele batoane de ciocolata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×