HTC Touch HD va sosi cu 8GB de memorie flash?

1.876 ori
<b>HTC Touch HD va sosi cu 8GB de memorie flash?</b>Un reprezentant al celor de la HTC afirma intr-un scurt clip de prezentare a lui Touch HD ca telefonul va sosi cu o memorie flash incorporata de 8GB. Am auzit si zvonuri alternative, care afirma ca smartphone-ul va sosi impreuna cu un bonus, reprezentat...

Un reprezentant al celor de la HTC afirma intr-un scurt clip de prezentare a lui Touch HD ca telefonul va sosi cu o memorie flash incorporata de 8GB.

Am auzit si zvonuri alternative, care afirma ca smartphone-ul va sosi impreuna cu un bonus, reprezentat de un card microSD de 8GB, ceea ce ar fi practic acelasi lucru. Intrebarea este "de ce nu 16?", de vreme ce iPhone tinde sa transforme aceasta capacitate de stocare intr-un standard.

In alta ordine de idei, in vreme ce oficialul HTC face prezentarea handsetului, nu putem sa nu observam galeata cu gheata pentru sampanie din fundal. Va informam intr-o serie de articole anterioare ca HTC are o strategie destul de bizara, ignorand SUA drept piata de desfacere a noilor sale produse si efectuand lansari in premiera in Estul Mijlociu.

Spre exemplu, Emiratele Arabe Unite vor vedea in premiera noile smartphone-uri HTC Touch HD, Touch Viva si Touch 3G, astfel ca acum intelegeti aluzia la galeata de sampanie: HTC are magnet pentru petrol/bani/bogatie.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×