Urmatorul telefon Google vine din Romania?

Autor:  | Publicat în:  Google 1.395 ori
<b>Urmatorul telefon Google vine din Romania?</b>Cu cateva zile in urma va informam ca Google a pus OS-ul open source Android la dispozitia companiilor cu care colaboreaza, in vederea dezvoltarii urmatorului telefon ce ruleaza Android. Numele Kyocera si-a facut aparitia in ecuatie, astfel ca am aflat si...

Cu cateva zile in urma va informam ca Google a pus OS-ul open source Android la dispozitia companiilor cu care colaboreaza, in vederea dezvoltarii urmatorului telefon ce ruleaza Android. Numele Kyocera si-a facut aparitia in ecuatie, astfel ca am aflat si cel mai probabil branding al urmatorului terminal "G". Ce implicatie au romanii in acest proiect? Ei bine ei se vor ocupa de parte de software, dar mai multe detalii aflati mai jos:

Google a anuntat Android si uriasa alianta OHA cu exact un an in urma, din OHA facand parte nume foarte importante din randul producatorilor de telefoane, dar si firme care produc componente sau software si operatori de telefonie mobila. Kyocera, ce lucreaza acum la urmatorul Google Phone a anuntat recent colaborarea cu Wind River, care are o filiala in Galati, Romania, dupa cum ne informeaza un comentariu al acestui articol .

In septembrie 2007 Wind River a cumparat Comsys-Galati si iata acum filiala gata de implicarea in acest super-proiect. Evident, avem de-a face cu o speculatie, dar una foarte pertinenta, avand in vedere datele pe care le posedam. Wind River isi va aduce aportul la dezvoltarea partii de software pentry Kyocera G2, tehnologia sa fiind bazata pe Linux. Dupa ce Nokia a sosit in Romania cu mare tam-tam sa fi venit si randul celor de la Google sa ne viziteze in 2009?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×