HTC Wildfire C În două noi imagini

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.051 ori
<b>HTC Wildfire C În două noi imagini</b>Cunoscut pentru o perioadă sub numele de HTC Golf, HTC Wildfire C și-a făcut din nou apariția pe web, de această dată în două imagini proaspete. Avem de-a face aici cu un succesor pentru HTC Wildfire și Wildfire S, deci un smartphone low end,...

Cunoscut pentru o perioadă sub numele de HTC Golf, HTC Wildfire C și-a făcut din nou apariția pe web, de această dată în două imagini proaspete. Avem de-a face aici cu un succesor pentru HTC Wildfire și Wildfire S, deci un smartphone low end, care încearcă să păstreze experienta seriei One de la HTC în acest caz.

Noul model entry level va avea probabil și un preț accesibil, pe undeva în jurul valorii de 300 de euro sau chiar 250, dacă ar fi să speculez. Terminalul vine cu Android 4.0 preinstalat, HTC Sense 4.0 și un procesor single core de sub 1 GHz. Wildfire C beneficiază și de o cameră de 3 megapixeli și un display HVGA de 3.5 inch. Sursa imaginilor de aici afirma că de fapt acest model va fi promovat pe piața drept HTC Desire C, ceea ce ar fi destul de ciudat, deoarece Desire are o anumită imagine de păstrat, cu care acest telefon nu se potrivește.

E bizar și faptul că avem doar o cameră de 3 megapixeli, deoarece sunt sigur că una de 5 MP ar fi putut fi inclusă cu ușurință. în fine, vom afla câte dintre aceste informații sunt reale și câte speculații de îndată ce HTC se decide să anunțe acest produs și, sperăm noi, poate și o tabletă nouă, eventual acel Note despre care se discută în ultima vreme.

HTC Wildfire C

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×