Samsung Galaxy S III e telefonul oficial al Olimpiadei 2012 de la Londra, anunțat În tandem cu Visa

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.119 ori
<b>Samsung Galaxy S III e telefonul oficial al Olimpiadei 2012 de la Londra, anunțat În tandem cu Visa</b>Samsung și Visa au anunțat azi ceea ce știam deja: Samsung Galaxy S III e telefonul oficial al Jocurilor Olimpice, Ediția 2012 de la Londra. Ce nu știam însă, este că va exista o ediție limitată a telefonului, disponibilă pentru atleții și...

Samsung și Visa au anunțat azi ceea ce știam deja: Samsung Galaxy S III e telefonul oficial al Jocurilor Olimpice, Ediția 2012 de la Londra. Ce nu știam însă, este că va exista o ediție limitată a telefonului, disponibilă pentru atleții și concurenții care au Samsung sau Visa drept sponsori.

Edițiile speciale vor sosi cu aplicația Visa PayWave la bord, iar Samsung și Visa au promis că vor oferi o demonstrație pentru aplicație la diferite standuri de la Jocurile Olimpice. Anunțat în urmă cu o săptămână, noul Galaxy S aduce un ecran HD de 4.8 inch, procesor quad core Exynos și camera de 8 megapixeli. El va sosi pe piața europeană pe 30 mai și a intrat deja în oferta a numeroși retaileri din România și chiar operatori locali. Revenind la asocierea cu Olimpiada, trebuie să știți că Galaxy S III suporta conectivitate NFC și va permite realizarea de plăți electronice la cele 140.000 de terminale din Marea Britanie în timpul competiției olimpice.

Bill Gajda, șeful secțiunii mobile de la Visa a afirmat că Galaxy S III cu funcția sa NFC vor schimba modul în care percem plățile electronice și modul în care plătim și suntem plătiți. Va fi interesant să vedem un test de amploare, în toată Marea Britanie a acestui sistem de plăți, pentru a afla cât de viabil este el. Va reuși perioada Olimpiadei să desființeze definitiv portofelele reale?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×