HTC Zoe disponibil acum spre download, sub formă de aplicație dedicată cu funcții de partajare

945 ori
<b>HTC Zoe disponibil acum spre download, sub formă de aplicație dedicată cu funcții de partajare</b>HTC Zoe a sosit în sfârșit pe Android că aplicație de sine stătătoare, după o lungă așteptare. și BlinkFeed va urma aceeași direcție în curând se pare, iar Zoe poate fi descărcat folosind linkul de mai jos, deoarece se pare că de pe Play...

HTC Zoe a sosit în sfârșit pe Android că aplicație de sine stătătoare, după o lungă așteptare. și BlinkFeed va urma aceeași direcție în curând se pare, iar Zoe poate fi descărcat folosind linkul de mai jos, deoarece se pare că de pe Play Store nu se poate instala pe orice device.

Cu această aplicație (beta) veți putea crea și edita scurte clipuri video care rezuma toate fotografiile și clipurile pe care le aveți pe terminal. Puteți atașa și un filtru clipului rezultat, un soundtrack pe măsură și tot soiul de efecte și opțiuni de editare vă stau la dispoziție. în plus, există și o opțiune de partajare cu prietenii din rețelele de socializare. Aplicatia este în beta public, deci feedbackul e apreciat de către dezvoltatori.

HTC Zoe disponibil acum spre download, sub formă de aplicație dedicată cu funcții de partajare

Au fost raportate deja probleme, precum imposibilitatea de a se loga în Facebook sau Google sau lipsă de suport pe unele terminale. Interfața minimalista amintește de cea a lui BlinkFeed și include faimoasele nuanțe de verde din HTC Sense 6.0. Puteți da și Follow celor mai apreciați creatori de Zoe, iar APK-ul îl găsiți aici, dacă vă tentează.

HTC Zoe disponibil acum spre download, sub formă de aplicație dedicată cu funcții de partajare

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×