Huawei a vândut deja 100 de milioane de telefoane în 2018; Iată ţintele şi recordurile companiei

991 ori
<b>Huawei a vândut deja 100 de milioane de telefoane în 2018; Iată ţintele şi recordurile companiei</b>În cadrul evenimentului de lansare al smartphone-ului Nova 3 ce a avut loc ieri în China, cei de la Huawei au ținut să dezvăluie și câteva dintre recordurile deja înregistrate în acest an. Unul constă în atingerea cifrei de 100 milioane de

Huawei a organizat ieri evenimentul de lansare în China pentru telefonul Huawei Nova 3 şi cu această ocazie a detaliat performanţele companiei pe anul curent. Cu această ocazie am aflat chiar de la Richard Yu, şef pe secţiunea Consumer Products că firma chineză a vândut deja 100 de milioane de terminale în 2018.

Acesta este un record de rapiditate, practic atins în jumătate de an. Ştiu că 100 de milioane era o aspiraţie prin 2014-2015 şi iată acum devine doar un prag de semestru. Aceasta performanță era atinsă de abia în decembrie în 2015, iar în 2016 în octombrie. Anul trecut Huawei anunţa 100 de milioane de unităţi vândute în septembrie, pe 12, fix când sosea iPhone X.

Planuri Huawei

Acum suntem de abia în iulie şi s-a ajuns la acest prag, iar dacă totul merge bine, cred că Huawei poate ţinti la 200 de milioane de unităţi pentru anul curent. De altfel şi şeful Yu a declarat asta la conferinţă. Huawei P20 şi Huawei P20 Pro ar fi best sellere, vânzând peste 6 milioane de unităţi împreună, Mate 20 care vine la toamnă ar trebui să contribuie şi el cu câteva milioane.

Ca să nu mai vorbim de seria Honor, care include şi telefoane de gaming cu 8 GB RAM mai nou, plus gama Y sau Nova. Huawei a menţionat şi că vânzările sale au crescut de 51 de ori faţă de anul 2011 şi e potenţial pentru creştere şi mai mare. În acest ritm ținta Huawei de a deveni cel mai mare producător de telefoane în următorii 3-5 ani pare realistă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×