Huawei mai aduce pe piață un mid-range cu ecran 18:9; Iată ce propune Huawei Y6 (2018)

939 ori
<b>Huawei mai aduce pe piață un mid-range cu ecran 18:9; Iată ce propune Huawei Y6 (2018)</b>Cei de la Huawei continuă să lanseze noi și noi telefoane din zona mid-range pe piață și ținând cont de trendul din ultima perioadă, pot spune că nu trec două săptămâni fără să vedem un nou dispozitiv anunțat. Chiar astăzi aflăm detalii

În ultima vreme parcă cei de la Huawei nu se mai opresc din lansarea de smartphone-uri pe piață, noi și noi modele sosind constant la minim două săptămâni. Astăzi mai debutează un asemenea terminal din zona mid-range cu ecran 18:9, fiind vorba despre Huawei Y6 (2018), un telefon ce poate fi văzut în detaliu prin intermediul imaginilor incluse în galeria de mai jos.

Huawei Y6 2018

Noul handset nu se remarcă cu nimic special față de modelele similare sosite anterior, acesta oferind un panou HD+ de 5.7 inch, procesor octa-core Snapdragon 450 de 1.8 GHz și 2 GB RAM + 16 GB de stocare flash. Avem slot microSD, o soluție de autentificare facială și o cameră selfie de 5 megapixeli care oferă și câteva efecte AR în cadrul aplicației Camera.

Se mai aduce aici o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, o baterie de 3000 mAh și port microUSB v2.0. Huawei Y6 (2018) rulează sistemul de operare Android 8.0 și aflați că va fi disponibil pe negru, albastru și auriu. Inițial va debuta în Rusia și Filipine la un preț de aproximativ 150 euro, sumă la care s-a ajuns grație unor compromisuri precum renunțarea la scanner de amprente.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×