Orange Money primeşte noi funcţii: transferuri către orice alt cont bancar, plăţi de facturi către 70 de companii

933 ori
<b>Orange Money primeşte noi funcţii: transferuri către orice alt cont bancar, plăţi de facturi către 70 de companii</b>Astăzi descoperim că aplicația Orange Money primește noi funcții utile pentru clienți, printre acestea numărându-se transferuri către orice alt cont, cât și plăți de facturi către 70 de companii. Totodată mai aflăm pe această cale și faptul că

Orange România a anunţat astăzi extinderea funcţionalităţii serviciului OrangeMoney, care aduce noi facilităţi pentru clienţii săi. Din această lună Orange Money devine mai versatil pentru transferurile şi plăţile către orice alt cont bancar, dar şi plăţi de facturi către 70 de companii.

Acum folosind aplicaţia mobilă Orange Money veţi putea gestiona mai uşor facturile şi realiza tranzacţii rapide şi sigure. Fiecare client are un cod IBAN ataşat şi poate realiza încasări sau transferuri în lei către orice alt cont bancar din România, în mod gratuit. Se pot realiza şi plăţi de facturi către companii din zona telecom, electricitate, gaz, apă, salubritate, asigurări sau cosmetice.

Abonaţii Orange România îşi pot deschide contul direct din aplicaţii, în doar 3 paşi. Primesc şi un bonus sub forma a 4 GB trafic de Internet. Transferurile de bani se fac către un alt client Orange Money alegând direct din agenda numele său sau numărul de telefon. Sau puteţi trimite bani către orice alt cont bancar în lei din România. Plata facturilor de utilităţi se face prin scanarea codului de bare sau introducere codului de client. Puteţi şi reîncărca cartele PrePay, iar alimentarea contului se face pe bază de card bancar, transfer interbancar şi depunerea de numerar la magazinele Orange.

Puteţi descărca Orange Money gratuit din App Store sau Google Play Store. Deschiderea contului se face în magazinele Orange.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×