Huawei anunţă că a livrat peste 100 de milioane de smartphone-uri în 2015

Autor:  | Publicat în:  Huawei 595 ori
<b>Huawei anunţă că a livrat peste 100 de milioane de smartphone-uri în 2015</b>Huawei tocmai a anunţat atingerea unui prag istoric de peste 100 de milioane de smartphone-uri livrate &icirc;n 2015. Vestea a venit prin intermediul contului oficial de Weibo al companiei, care a intrat &icirc;n clubul select al celor de la Samsung şi...

Huawei tocmai a anunţat atingerea unui prag istoric de peste 100 de milioane de smartphone-uri livrate în 2015. Vestea a venit prin intermediul contului oficial de Weibo al companiei, care a intrat în clubul select al celor de la Samsung şi Apple.

Aceste companii au de obicei cifre de vânzări atât de ridicate, iar acum şi Huawei se afla pe podium cu ele. Vestea vine cu la 5 luni după ce Huawei posta predicţii că ar putea ajunge la 100 de milioane de modele livrate până la final de an. Creatorul apreciatelor terminale Mate 8 şi Mate S se afla pe locul 3 în topul producătorilor de smartphone-uri, având un an excelent în spate.

Cele 6 telefoane Huawei testate la Mobilissimo.ro au avut camere şi performante excelente şi aţi aflat câte puţin despre companie şi din editorialul meu. Huawei Mate 8 ar urma să depăşească uşor 10 milioane de unităţi vândute şi a început deja să fie copiat de ZTE prin Axon Max. Anul viitor va aduce o focalizare a celor de la Huawei asupra pieţei din SUA şi vom vedea câteva anunţuri în această privinţă la CES 2016, cu un nou smartwatch pregatit si posibil si noi terminale.

Parteneriatul cu Google pentru realizarea lui Nexus 6P a fost o lovitură de imagine cu siguranţă pentru chinezi, care îşi vor continua pasă bună şi în următorul an cred eu.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×