eMAG dă startul unui maraton de reduceri speciale la smartphone-uri

1.876 ori
<b>eMAG dă startul unui maraton de reduceri speciale la smartphone-uri</b>Cei de la eMAG desfășoară în perioada 30 mai - 5 iunie o nouă campanie de reduceri destinată în mod special produselor din categoria smartphone. De-a lungul acestor zile vom avea discount-uri de până la 40% la numeroase dispozitive ce impresionează prin

eMAG revine astăzi cu o nouă campanie de reduceri destinată în special smartphone-urilor. Promoția de față se va desfășura în perioada 30 mai - 5 iunie, iar în rândurile de mai jos puteți găsi câteva dintre modelele ce ne-au atras atenția prin prețurile și beneficiile oferite la pachet.

Pentru cei cu buget restrâns, Huawei P8 Lite se poate dovedi a fi o achiziție inteligentă, acest telefon fiind vândut până în acest moment în peste 10 milioane de unități la nivel global. Având un preț de 779 lei, acest telefon ne oferă un display HD de 5 inch, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și o cameră foto principală de 13 megapixeli. La alegere puteți opta pentru o capac spate auriu sau pentru o baterie de 13000 mAh cadou. 

În aceeași categorie de preț îl avem și pe Asus ZenFone 2 Laser - terminal ce sosește cu display HD de 5 inch, procesor quad-core Qualcomm de 1.2 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB de stocare. Avem la dispoziție o cameră foto principală de 13 megapixeli și un senzor frontal de 5 megapixeli potrivit pentru captura selfie. În această perioadă îl găsiți la eMAG pentru doar 719 lei.

Pentru întreaga listă de terminale cu prețuri speciale, puteți vizita site-ul magazinului de aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×