Huawei anunță o conferință de presă pe 24 februarie la MWC 2013! Vom fi acolo!

Autor:  | Publicat în:  Huawei 889 ori
<b>Huawei anunță o conferință de presă pe 24 februarie la MWC 2013! Vom fi acolo!</b>Anul trecut la MWC 2012 Huawei a deschis balul, cu prima conferință de presă la care am participat la Mobile World Congress. Acum vine și anunțul pentru MWC 2013 și se pare că pe 24 februarie va avea loc conferința celor de la Huawei în...

Anul trecut la MWC 2012 Huawei a deschis balul, cu prima conferință de presă la care am participat la Mobile World Congress. Acum vine și anunțul pentru MWC 2013 și se pare că pe 24 februarie va avea loc conferința celor de la Huawei în Barcelona, la care vom participa prin intermediul lui Emil Dragotă, trimisul nostru acolo.

La această ediție MWC ne așteptam ca Huawei să prezinte modele precum terminalul Windows Phone Ascend W1, cu WP8 și dotări mai bune decât unele modele Lumia, cel puțin cele midrange. De asemenea îl așteptăm și pe modelul cu Android Huawei Ascend D2, plus zvonurile afirmă că vom avea și un Ascend P2 S adjudecând titlul de cel mai subțire smartphone din lume. Se zvonește și că Huawei ar pregăti și modele Windows Phone high end, vehiculându-se numele Ascend W2 și W3.

Nu m-ar mira să vedem și o tabletă Android în Barcelona, poate chiar și una Windows RT/Win 8. La CES 2013 am asistat la debutul lui Ascend D2, telefon cu ecran 1080p de 5 inch și CPU quad core, plus cameră de 13 megapixeli, dar și al mamutului Ascend Mate, cu ecran de 6.1 inch. Pe ambele le vom analiza la fața locului luna viitoare și vom reveni cu clipuri hands on detaliate.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×