Allview TX1 Quasar unboxing: tableta de 8 inch cu 3G și GPS (Video)

Autor:  | Publicat în:  Allview 3.050 ori
<b>Allview TX1 Quasar unboxing: tableta de 8 inch cu 3G și GPS (Video)</b>La doar câteva ore după ce Allview a anunțat oficial tableta TX1 Quasar noi o aveam deja pe masa de teste și am realizat unboxing-ul sau, pe care îl priviți mai jos. Avem de-a face cu un device care costă în jur de 1000 lei și care îmi...

La doar câteva ore după ce Allview a anunțat oficial tableta TX1 Quasar noi o aveam deja pe masa de teste și am realizat unboxing-ul sau, pe care îl priviți mai jos. Avem de-a face cu un device care costă în jur de 1000 lei și care îmi amintește de Motorola Xoom 2, în versiunea de 8.2 inch, când vine vorba de design.

Acesta este un terminal de 8 inch, care vine cu slot pentru SIM și funcție de telefonie. Tableta măsoară 9.9 mm, cântărește 435 grame și are în cutie un manual, cablu USB, încărcător și căști, codul Bitdefender Mobile Security. Allview TX1 Quasar suporta o rezoluție de 1024 x 768 pixeli pe ecranul său IPS LCD și are aspect de 4:3. Gadgetul rulează Android 4.0.4 și vine cu un CPU dual core Cortex A9 de 1 GHz, GPS, suporta apelare video 3G, are 1 GB RAM și 4 GB memorie flash, din care 2 GB disponibili pentru utilizator.

în partea sa din spate se află două difuzoare stereo, iar terminalul aduce și un slot microSD, camera principală de 3.2 megapixeli și camera frontală de 0.3 megapixeli. Avem și HSDPA cu viteza de 7.2 Mbps, Bluetooth 3.0 și WiFi. TX1 Quasar dispune de o baterie Li-Polimer de 4000 mAh, care oferă cam 5.5 ore de convorbiri. Primul contact cu tableta e unul plăcut, designul fiind solid și ecranul luminos. Vom reveni cu detalii și un review în următoarele zile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×