Noutăți legate de adoptarea tehnologiei 4G pe plan local

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.101 ori
<b>Noutăți legate de adoptarea tehnologiei 4G pe plan local</b>Vodafone și Orange sunt companiile care s-au mișcat rapid în ce privește adoptarea 4G și au lansat primele servicii comerciale. Acoperirea este redusă, dar abia din aprilie 2014 se eliberează întregul spectru și vitezele de download vor urca...

Vodafone și Orange sunt companiile care s-au mișcat rapid în ce privește adoptarea 4G și au lansat primele servicii comerciale. Acoperirea este redusă, dar abia din aprilie 2014 se eliberează întregul spectru și vitezele de download vor urca până la 100 Mbps.

Credit foto: Tudor Juravlea

Totuși, văd că au apărut câteva noutăți. Vodafone și Orange vor avea primele telefoane cu acoperire 4G din acest an, Orange a confirmat asta la evenimentul din weekend desfășurat la Predeal. Și pot să vă spun că vor fi mai multe modele printre care și iPhone 5.

Cosmote, pe de altă parte, se pregătește să facă un anunț legat de acoperirea sa 4G și vor aduce primele servicii bazate pe asta, cât de curând.

Este clar că 4G-ul va fi viitorul și nu sunt decât câteva luni până când tehnologia va deveni disponibilă în totalitate. Vă recomand să achiziționați de pe acum un smartphone compativil, va deveni must have din 2014 și veți vedea un plus de viteză sesizabil față de 3G. Mai ales că 4G-ul va ajunge și la sate, mult mai repede. Așa că atunci când ești pe drum nu vei resimți trecerea de la oraș la sat cu un downgrade la viteza de accesare a internetului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×