Huawei are interzis în Spania, cel puţin la nivel administrativ şi ministerial

514 ori
<b>Huawei are interzis în Spania, cel puţin la nivel administrativ şi ministerial</b>După ce s-a războit cu SUA şi unele ţări din Europa, Huawei are acum dificultăţi în Spania. Compania chineză are mai nou interzis în zona administrativă şi ministerială. Informaţia provine de la publicaţia spaniolă La Informacion

După ce s-a războit cu SUA şi unele ţări din Europa, Huawei are acum dificultăţi în Spania. Compania chineză are mai nou interzis în zona administrativă şi ministerială. Informaţia provine de la publicaţia spaniolă La Informacion, care scrie că Ministerul Apărării din Spania a interzis accesul terminalelor Huawei la serverele sale.

Sunt incluse aici şi mailurile angajaţilor şi orice are legătură cu aparatul de stat. Practic, dacă eşti bugetar în Spania în funcţie maricică e recomandat să nu ai telefon Huawei. Reţineţi că decizia nu afectează în nici un fel consumatorii, care pot folosi liniştiţi terminale Huawei. Cine vrea să citească mailul de la muncă în Minister trebuie să aibă orice alt telefon. Încă nu avem şi un motiv oficial pentru decizie, dar bănuim că este clasica acuzaţie de spionaj şi breşe de securitate.

Huawei a negat aceste acuzaţii când s-a mai întâlnit cu ele şi a dat în judecată Guvernul SUA pentru interdicţia să neconstituţională. Un purtător de cuvânt Huawei a dat replică materialului LA Informacion, afirmând că Huawei a avut afaceri în peste 170 de ţări în ultimii 30 de ani şi niciodată nu a avut un incident legat de securitatea cibernetică. În mod inedit tot în Spania se vindea un Huawei Mate 30 Pro într-un magazin Huawei din Madrid, cu o reducere specială.

Pe fondul unui an 2019 tulburat am aflat că Huawei continuă să rămână al doilea cel mai mare brand smartphone din Europa în T3 2019.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×