Huawei Mate 30 Pro a ajuns cumva în magazine în Europa cu o ofertă atractivă; Iată în ce ţară

8.415 ori
<b>Huawei Mate 30 Pro a ajuns cumva în magazine în Europa cu o ofertă atractivă; Iată în ce ţară</b>Huawei Mate 30 Pro a debutat în Germania în luna septembrie a acestui an, dar flagship-ul de toamnă al celor de la Huawei nu a ajuns încă la vânzare în mod oficial în majoritatea ţărilor europene. Problema are de-a face cu lipsa aplicaţiilor Google şi..

Huawei Mate 30 Pro a debutat în Germania în luna septembrie a acestui an, dar flagship-ul de toamnă al celor de la Huawei nu a ajuns încă la vânzare în mod oficial în Europa. Problema are de-a face cu lipsa aplicaţiilor Google şi Google Services de pe terminal. Acum aflăm că printr-un mod sau altul Mate 30 Pro se vinde oficial în Spania.

Huawei Space Store în Madrid

Telefonul a fost pus în vânzare în Madrid, Spania, dar e disponibil în număr limitat de unităţi. Se găseşte doar la Huawei Space Store în Madrid şi doar acolo deocamdată. Vine pe gri/argintiu şi costă 1.099 de euro, plus un cupon de reducere de 299 de euro oferit de magazinul madrilen. Cuponul se aplică doar la acel Space Store şi promoţia tine până pe 9 decembrie. Deşi nu e foarte clar ce înseamnă acel cupon, probabil că acei 299 de euro pot fi folosiţi pentru a cumpăra alte produse de la acelaşi magazin.

Huawei Space Store în Madrid

Trebuie spus că telefonul duce  lipsă în continuare de Play Store şi Google Play Services, însă angajații Huawei Space din Madrid ajută clienții să le instaleze la fața locului (probabil rulate prin „mașină virtuală”). Zvonurile afirmă că produsul va ajunge şi în Franţa în curând, tot cu oferte atractive. O achiziţie riscantă în lipsa GMS licențiat de Google.

Trebuie știut faptul că Huawei Space Store este cel mai mare magazin de acest fel deșinut de Huawei din afara Chinei. Noi am pus mâna pe Mate 30 Pro la început de lună şi aveţi impresii aici. Iar aici e cel mai nou update despre situaţia firmei chineze in disputa cu SUA. Pe plan local, QuickMobile distribuie telefonul la mod neoficial. Îl găsiți aici (cupon -3%: QUICK202).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×