Xiaomi îți oferă un schimb gratuit de ecran pentru Redmi Note 8T, în primele 6 luni de la achiziție!

1.185 ori
<b>Xiaomi îți oferă un schimb gratuit de ecran pentru Redmi Note 8T, în primele 6 luni de la achiziție! </b>Xiaomi ne informează astăzi că a lansat oficial în România telefonul Redmi Note 8T şi marchează debutul cu o ofertă specială. Terminalul cu cameră cvadruplă vine în 3 variante de culoare şi costă sub 1000 de lei

Xiaomi ne informează astăzi că a lansat oficial în România telefonul Redmi Note 8T şi marchează debutul cu o ofertă specială. Terminalul cu cameră cvadruplă vine în 3 variante de culoare şi costă sub 1000 de lei. Avem detalii despre ofertă mai jos.

Cei care cumpără un Redmi Note 8T între 28 noiembrie şi 31 decembrie 2019 din reţeaua oficială a distribuitorilor autorizaţi Xiaomi din România vor beneficia gratuit de schimbarea ecranului în caz de spargere. Oferta se aplică pentru primele 6 luni după achiziție, direct la ESD, centrul de service autorizat Xiaomi.

Redmi Note 8T

Înlocuirea se face o singură dată. Redmi Note 8T este la bază un Redmi Note 8 care a primit şi suport NFC şi un încărcător mai rapid în cutie (18W). Terminalul a debutat internaţional la începutul acestei luni şi vine pe nuanţe că Albastru Stelar, Alb Lunar şi Gri Nocturn. Că selling point ar fi camera quad din spate, care include următorii senzori:

  • 48 MP, F/1.6
  • 8 MP, ultra wide, F.2.2
  • 2 MP, Macro
  • 2 MP, Bokeh

Are o baterie de 4000 mAh la bord, o cameră selfie de 13 MP într-un breton picătură şi un ecran de 6.3 inch Full HD+. Are procesor Snapdragon 665, Android 9.0 Pie cu MIUI 10 aplicat peste şi o talie de 8.6 mm. Vine cu cititor de amprente în spate şi o inedită funcţia de Curăţare Automată a Difuzorului, disponibilă prin OTA şi care elimină particulele de praf şi impurităţi prin impulsuri sonice de joasă frecvenţă.

Iată variantele de dotări şi preţ ale terminalului:

  • 3 GB RAM + 32 GB stocare: 859 lei (ofertă specială la 799 lei pe Blacktech.ro) 
  • 4 GB RAM + 64 GB stocare: 899 lei
  • 4 GB RAM + 128 GB stocare: 999 lei

Se va găsi nu doar la retaileri, ci şi la operatori ca Vodafone şi Digi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×