Huawei Ascend D3 va dispune de un procesor HiSilicon octo-core de 1.8 GHz

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.160 ori
<b>Huawei Ascend D3 va dispune de un procesor HiSilicon octo-core de 1.8 GHz</b>Deși cei de la Huawei au făcut mult tam-tam cu seria de chipset-uri proprii, se pare că perioada de agitație a luat sfârșit acum câtea luni, atunci când producătorul chinez a decis să utilizeze alte procesoare. &nbsp; Cu toate acestea,...

Deși cei de la Huawei au făcut mult tam-tam cu seria de chipset-uri proprii, se pare că perioada de agitație a luat sfârșit acum câtea luni, atunci când producătorul chinez a decis să utilizeze alte procesoare.

Cu toate acestea, raporturile afirmă faptul că noul flagship Huawei Ascend D3 va dispune de un procesor HiSilicon octo-core tactat la 1.8 GHz. Compania Huawei ar putea prezenta noul Ascend D3 peste 2 săptămâni, în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014.

Huawei Ascend D3 va dispune de un procesor HiSilicon octo-core de 1.8 GHz

Prima serie de 4-core va rula pe ARM Cortex A7, în timp ce celelalte 4 vor rula pe arhitectura ARM Cortex A9. De asemenea, se așteaptă ca Ascend D3 să dispună de o cameră foto de 16 megapixeli și o carcasă ultra-subțire de doar 6.3 mm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×