Huawei Honor V8 apare în noi fotografii, înainte de lansarea programată pentru data de 10 mai

1.146 ori
<b>Huawei Honor V8 apare în noi fotografii, înainte de lansarea programată pentru data de 10 mai</b>Cu doar o zi înainte de lansarea oficială, îl vedem pe Huawei Honor V8 într-o serie de noi fotografii. Privim asupra panoului spate unde regăsim camera foto duală de 12 megapixeli ce este însoțită de un telemetru laser și un bliț dual-tone, respectiv de

Ziua de mâine va fi cu siguranță plină, fiind programate două evenimente ce merită urmărite. Vorbim în primul rând despre conferința Xiaomi în cadrul căreia va debuta uriașul phablet Mi Max, dar și de evenimentul pus la cale de către Huawei unde va fi prezentat smartphone-ul Honor V8.

Acest din urmă dispozitiv se afișează astăzi într-o serie de fotografii, model ce va adopta o cameră foto duală similară cu cea întâlnită de curând pe modelul P9. Și design-ul se aseamănă aici, iar alături de setup-ul format din cele două camere foto, avem la dispoziție un bliț dual-tone și un telemetru laser pentru focalizare.

Spre deosebire de funcțiile regăsite la bordul lui Huawei P9, acest nou terminal din gama Honor ne va aduce posibilitatea de realizare a unor fotografii la 360 grade, un sample fiind afișat chiar mai sus. Ca specificații, vom primi 4 GB memorie RAM, o baterie de 3400 mAh, o cameră foto duală de 12 megapixeli și un senzor frontal de 8 megapixeli.

Telefonul va sosi în două versiuni, prima dintre acestea cu display Full HD de 5.7 inch și procesor octa-core de 2.3 GHz, iar a doua cu display Quad HD de 5.7 inch și procesor cu 8 nuclee tactat la 2.5 GHz.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×