Huawei Ascend Mate 7 apare În noi fotografii; design-ul său aduce În mare parte cu HTC One Max

Autor:  | Publicat în:  Huawei 891 ori
<b>Huawei Ascend Mate 7 apare În noi fotografii; design-ul său aduce În mare parte cu HTC One Max</b>Pe lângă phablet-ul Samsung Galaxy Note 4, pe piață urmează a-și face apariția în curând și un alt terminal de mari dimensiuni, device pregătit de către Huawei. Acesta se va numi Ascend Mate 7 și va aduce la pachet o carcasă spate foarte...

Pe lângă phablet-ul Samsung Galaxy Note 4, pe piață urmează a-și face apariția în curând și un alt terminal de mari dimensiuni, device pregătit de către Huawei. Acesta se va numi Ascend Mate 7 și va aduce la pachet o carcasă spate foarte similară din punct de vedere al design-ului cu HTC One MAX, phablet lansat anul trecut.

După ce recent, terminalul în cauză primea certificare din partea autorităților chineze, astăzi avem ocazia să vedem și o nouă serie de fotografii cu acesta. Din câte putem observa, pe partea din spate este prezent senzorul camerei foto, un bliț led, un senzor pentru amprente situat chiar sub cameră, logo-ul Huawei și un difuzor situat în partea de jos.

Huawei Ascend Mate 7

Printre specificațiile lui Huawei Ascend Mate 7 se va număra un display Full HD de 6 inch, un procesor octa-core Kirin 920 de 1.8 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Mate 7 va cântări 185 grame, și va măsura 157 mm în lungime, 81 mm în lățime și doar 7.9 mm în grosime.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×