BlackBerry Porsche Design P`9983 (Khan) apare În noi imagini

514 ori
<b>BlackBerry Porsche Design P`9983 (Khan) apare În noi imagini</b>BlackBerry nu se lăsă răpusa de greutățile financiare, ba chiar găsește timp să producă un telefon de lux în colaborare cu Porsche Design. Acest model de lux vine în continuare unei linii de produse care s-a bucurat de un oarecare succes în...

BlackBerry nu se lăsă răpusa de greutățile financiare, ba chiar găsește timp să producă un telefon de lux în colaborare cu Porsche Design. Acest model de lux vine în continuare unei linii de produse care s-a bucurat de un oarecare succes în rândul celor cu dare de mână. Iată cum arată noul venit, care e cunoscut și sub numele de cod Khan.

Numele său real este BlackBerry Porsche Design P'9983, iar terminalul face parte din a doua generație Porsche Design cu QWERTY. El este primul model cu BlackBerry 10 OS la bord, iar dotările sale includ un display touch de 3.5 inch, 3 GB RAM, procesor dual core de 1.7 GHz și 64 GB memorie internă. Acest model nu vine cu TrackPad, dar integrează o tastatură QWERTY ergonomica și bine spațiata, după cum vedeți.

BlackBerry Porsche Design P`9983 (Khan) apare În noi imagini

Ea aduce cu QWERTY-ul de pe BB Q10, iar butoanele amintesc puțin și de cele de pe modelul Passport. Telefonul va sosi pe negru mat, iar logourile BlackBerry și Porsche Design au fost repoziționat în comparație cu predecesorul său. P'9983 va sosi pe piața în trimestrul 3 al acestui an, cam în aceeași perioadă cu Passport, rulând BlackBerry OS 10.3. Prețul va fi de aproximativ 2000 de dolari, dacă nu chiar mai mult.

Va deveni BlackBerry exclusiv producător de terminale de lux în acest ritm?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×