Motorola Moto X+1 apare În cele mai clare imagini de până acum - cadou de despărțire de la @evleaks

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.247 ori
<b>Motorola Moto X+1 apare În cele mai clare imagini de până acum - cadou de despărțire de la @evleaks</b>Deși @evleaks și-a luat rămas bun de la fanii săi cu ceva vreme în urmă, iată că el oferă azi un cadou de despărțire, sub forma imaginii de mai jos. Acesta este cel mai clar leak al lui Motorola Moto X+1 de până acum, terminalul apărând în...

Deși @evleaks și-a luat rămas bun de la fanii săi cu ceva vreme în urmă, iată că el oferă azi un cadou de despărțire, sub forma imaginii de mai jos. Acesta este cel mai clar leak al lui Motorola Moto X+1 de până acum, terminalul apărând în toată claritatea posibilă în imaginea de mai jos.

Vă reamintesc că Motorola are un eveniment programat pentru 4 septembrie, dar nu unul în cadrul IFA 2014, ci separat. Evenimentul ne va aduce atât lansarea ceasului Moto 360 în magazine, cât și debutul lui Moto X+1 și al unui nou model din seria Moto G. Cel mai interesant aspect la terminalul de mai sus este modul în care sunt integrate blitzurile sale, cele două LED-uri fiind amplasate foarte aproape de lentilă camerei.

Motorola Moto X+1 apare În cele mai clari imagini de până acum - cadou de despărțire de @evleaks

Din nou avem un spate customizabil, printre altele și cu un panou din lemn și se pare că vom primi două difuzoare frontale, după model HTC BoomSound. Ca de obicei mă aștept să avem numeroși senzori pe acest device și poate acele soluții de automatizare de pe modelele Droid vor reveni în acțiune. Ne intrigă și acele puncte de pe marginea superioară și inferioară, ele putând fi camere pentru detectare facială, după model Amazon Fire Phone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×