Huawei Ascend P6S, viitorul model 8 core Își face apariția la autoritățile FCC din China; Iată dotările sale!

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.527 ori
<b>Huawei Ascend P6S, viitorul model 8 core Își face apariția la autoritățile FCC din China; Iată dotările sale!</b>Huawei pregătește un update pentru modelul sau flagship Ascend P6, după cum vă informăm cu câteva zile în urmă. La acel moment zvonurile afirmau că e vorba despre un CPU 8 core, iar acum aflăm toate specificațiile noului venit. &nbsp;...

Huawei pregătește un update pentru modelul sau flagship Ascend P6, după cum vă informăm cu câteva zile în urmă. La acel moment zvonurile afirmau că e vorba despre un CPU 8 core, iar acum aflăm toate specificațiile noului venit.

Informațiile au apărut pe un site de certificare din China, o alternativă locală la FCC dacă vreți. Huawei Ascend P6S va păstra carcasa subțire din metal a predecesorului și va sosi cu un procesor K3V2 de 28 nm și 1.6 GHz, GPU Mali 450, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă și baterie mai mare. încă nu e clar dacă procesorul sau va fi 4 core sau 8 core.

Terminalul va păstra ecranul IPS de 4.7 inch, cu rezoluție 720p, camera de 8 megapixeli și carcasa care măsoară 6.48 mm în grosime. Handsetul va cântări 120 de grame și ar putea avea un preț de aproximativ 440 de dolari la momentul lansării. Mă aștept să vedem acest device la MWC 2014 în Barcelona.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×