Smartphone-ul Samsung Galaxy S III beneficiază de o reducere foarte atractivă la evoMAG

1.543 ori
<b>Smartphone-ul Samsung Galaxy S III beneficiază de o reducere foarte atractivă la evoMAG</b>Cu câteva zile înaintea marelui eveniment de shopping denumit Black Friday, se pare că reducerile nu stagnează. Cei de la evoMAG ne oferă o reducere de 10% pentru smartphone-ul Samsung i9300 Galaxy S III, terminal ce a fost recunoscut drept unul...

Cu câteva zile înaintea marelui eveniment de shopping denumitBlack Friday, se pare că reducerile nu stagnează. Cei de la evoMAG ne oferă o reducere de 10% pentru smartphone-ul Samsung i9300 Galaxy S III, terminal ce a fost recunoscut drept unul dintre cele mai bune telefoane ale anului 2012.

Cu această reducere de 10% telefonul ajunge acum să coste doar1.459 lei, preț ce este mai mult decât atractiv ținând cont de specificațiile pe care acesta le oferă. Samsung Galaxy SIII se menține în continuare în topul telefoanelor high-end, acesta oferind recent actualizare la Android 4.3 și totodată compatibilitate cu smartwatch-ul celor de la Samsung, Galaxy Gear.

Principalele caracteristici ale lui Galaxy SIII sunt display-ul de 4.8 inch, procesorul quad-core de 1.4 GHz și camera foto de 8 megapixeli. în cardulrecenziei realizate de către Mobilissimo anul trecut, telefonul a primit o notă de 8.83/10. Samsung Galaxy SIII reprezintă în continuare o alternativă pentru cei care își doresc un terminal quad-core veritabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×