Huawei Mate 9 îşi face apariţia în noi imagini 3D, păstrează camera duală

965 ori
<b>Huawei Mate 9 îşi face apariţia în noi imagini 3D, păstrează camera duală</b>Continuă scăpările de terminale Huawei, de această dată cu modelul Mate 9 în prim plan. Terminalul ar trebui să debuteze în această toamnă, aparent la o lună sau două după IFA, deci nu va fi la Berlin luna viitoare. Asta nu înseamnă că nu avem şi scăpări

Continuă scăpările de terminale Huawei, de această dată cu modelul Mate 9 în prim plan. Terminalul ar trebui să debuteze în această toamnă, aparent la o lună sau două după IFA, deci nu va fi la Berlin luna viitoare. Asta nu înseamnă că nu avem şi scăpări noi ale phablet-ului.

Poziţionat ca phablet de mari dimensiuni, terminalul vine cu un ecran Full HD de 5.9 inch, un corp metalic şi procesor HiSilicon Kirin 960, plus 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Primim şi o cameră selfie de 8 MP, iar Android 7.0 Nougat va fi platforma de la bord. În spate se afla o cameră duala cu orientare verticală şi handsetul pare destul de subţire, având în vedere diagonala sa.

Încă nu e clar dacă această cameră duală va primi tehnologie Leica sau nu şi se vehiculează rezoluţii de 20 MP pentru senzori, deşi a apărut şi un benchmark în care era menţionată rezoluţia de 12 MP. Remarcăm şi prezenţa scannerului de amprente sub camera, dar şi a unui telemetru laser. Huawei Mate 9 ar urma să vină şi cu încărcare foarte rapidă, conform zvonurilor.

Pare bizar că Huawei insistă cu rezoluţia Full HD chiar şi acum, deci cred că ar fi cazul să treacă la Quad HD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×