Huawei Ascend P7 s-ar putea confrunta cu un scandal legat de calitatea construcției carcasei (goluri la Îmbinări)

1.602 ori
<b>Huawei Ascend P7 s-ar putea confrunta cu un scandal legat de calitatea construcției carcasei (goluri la Îmbinări)</b>Cu un an în urmă a existat un mic scandal legat de HTC One și problema de "gap" în carcasă, după cum vedeți aici. Ei bine, în 2014 Huawei Ascend P7 pare a avea acceasi problemă, din cauza unei mici distanțe între marginea de jos a telefonului...

Cu un an în urmă a existat un mic scandal legat de HTC One și problema de "gap" în carcasă, după cum vedeți aici. Ei bine, în 2014 Huawei Ascend P7 pare a avea acceasi problemă, din cauza unei mici distanțe între marginea de jos a telefonului și panoul integrat în acea zonă.

Imaginile cu problema au fost postate pe Baidu și confirmă acest mic defect. Handsetul a fost anunțat în această lună și ar trebui să debuteze internațional în această vară. Huawei Ascend P7 măsoară 6.5 mm în grosime și vine cu un display Full HD de 5 inch, deci are rol de flagship pentru producătorul chinez. El vine cu protecție Gorilla Glass 3 în față și spate și are parte de o carcasă din plastic, cu margini laterale din aluminiu.

Huawei Ascend P7 Gap

Aparent și partea superioară este fabricată din aluminiu, în vreme ce zona de jos este fabricată din plastic. Sunt sigur că există multe alte modele de telefoane cu această problemă și nu e un caz singular. Problema e: câte dintre cazuri sunt doar utilizatori cârcotași și câte probleme reale?

Huawei Ascend P7

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×