Huawei P10 ar putea sosi cu scanner de amprente amplasat frontal (Zvon)

4.411 ori
<b>Huawei P10 ar putea sosi cu scanner de amprente amplasat frontal (Zvon)</b>Este încă devreme să vorbim despre Huawei P10, și asta pentru că modelul P9 se află pe piață doar de câteva luni. Cu toate acestea zvonurile din China nu ezită să apară în mediul online, oferindu-ne o informație interesantă cu privire la următorul

Este foarte devreme să vorbim despre smartphone-ul Huawei P10, și asta pentru că actualul model denumit P9 se află pe piață de doar câteva luni - un succesor fiind la mai bine de 10 luni distanță. Cu toate acestea, smartphone-ul în cauză devine subiect de zvonuri astăzi odată cu sosirea unei informații interesante chiar pe platforma de socializare Weibo.

De aici descoperim faptul că viitorul flagship din seria P a celor de la Huawei va beneficia de un scanner de amprente amplasat frontal, un detaliu ce poate face referire și la o posibilă schimbare a design-ului pentru implementarea butonului home. Totodată, ne putem aștepta ca în extremități să întâlnim și butoane capacitive de control.

După cum știți, în cazul actualelor modele Huawei P9 avem parte de un scanner de amprente amplasat pe panoul spate într-o locație foarte ușor de atins - locul în care de obicei degetul arătător se află. Nici plasarea frontală nu este deloc ieșită din comun, numeroși producători optând pentru un asemenea setup (Oppo, Apple, Samsung, OnePlus).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×