LG G Pro 2 Lite ajunge la FCC, e gata de lansare?

Autor:  | Publicat în:  LG 673 ori
<b>LG G Pro 2 Lite ajunge la FCC, e gata de lansare?</b>în vreme ce noi îl așteptăm pe LG G Pro 2 la noi la teste, iată că se pregătește o versiune lite a acestui terminal să sosească pe piață. Cunoscut sub numele de LG G Pro 2 Lite, terminalul a ajuns la FCC recent și pare gata de lansare. &nbsp;...

în vreme ce noi îl așteptăm pe LG G Pro 2 la noi la teste, iată că se pregătește o versiune lite a acestui terminal să sosească pe piață. Cunoscut sub numele de LG G Pro 2 Lite, terminalul a ajuns la FCC recent și pare gata de lansare.

Acest model va sosi prin operatorul Verizon, care ar fi contribuit la scăpare, fiind depistat un cod SKU pentru acest produs: VS880. Versiunea pentru AT&T va fi D631, iar cea pentru SprintLS885. LG G Pro 2 Lite va avea un display de 5.7 inch, o baterie de 3200 mAh, iar aspectul "lite" e dat de rezoluția 720p, plus procesorul quad core Snapdragon 400, camera de 8 MP din spate și cea frontală de 1.3 MP.

Avem parte și de suport 4G LTE, 1 GB RAM și 8 GB memorie internă, plus slot microSD. De vreme ce avem eveniment LG pe 27 mai, dedicat lui LG G3, poate că acolo îl vom vedea și pe LG G Pro 2 Lite. Să vedem și ce preț vom primi pentru acest nou venit, iar dacă mă întrebați pe mine, estimez pe undeva pe la 400 de dolari, sau poate chiar 350.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×