LG G Pro 2 Lite ajunge la FCC, e gata de lansare?

Autor:  | Publicat în:  LG 643 ori
<b>LG G Pro 2 Lite ajunge la FCC, e gata de lansare?</b>în vreme ce noi îl așteptăm pe LG G Pro 2 la noi la teste, iată că se pregătește o versiune lite a acestui terminal să sosească pe piață. Cunoscut sub numele de LG G Pro 2 Lite, terminalul a ajuns la FCC recent și pare gata de lansare. &nbsp;...

în vreme ce noi îl așteptăm pe LG G Pro 2 la noi la teste, iată că se pregătește o versiune lite a acestui terminal să sosească pe piață. Cunoscut sub numele de LG G Pro 2 Lite, terminalul a ajuns la FCC recent și pare gata de lansare.

Acest model va sosi prin operatorul Verizon, care ar fi contribuit la scăpare, fiind depistat un cod SKU pentru acest produs: VS880. Versiunea pentru AT&T va fi D631, iar cea pentru SprintLS885. LG G Pro 2 Lite va avea un display de 5.7 inch, o baterie de 3200 mAh, iar aspectul "lite" e dat de rezoluția 720p, plus procesorul quad core Snapdragon 400, camera de 8 MP din spate și cea frontală de 1.3 MP.

Avem parte și de suport 4G LTE, 1 GB RAM și 8 GB memorie internă, plus slot microSD. De vreme ce avem eveniment LG pe 27 mai, dedicat lui LG G3, poate că acolo îl vom vedea și pe LG G Pro 2 Lite. Să vedem și ce preț vom primi pentru acest nou venit, iar dacă mă întrebați pe mine, estimez pe undeva pe la 400 de dolari, sau poate chiar 350.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×