Huawei G628 e primul telefon cu procesor Mediatek 64 bit al companiei chineze

Autor:  | Publicat în:  Huawei 905 ori
<b>Huawei G628 e primul telefon cu procesor Mediatek 64 bit al companiei chineze</b>în ciuda faptului că Huawei prefera procesoarele de producție proprie pentru terminalele sale, mai face și o excepție din când în când. E vorba azi despre modelul de telefon Huawei G628, care folosește un procesor MediaTek 64 bit. &nbsp; Acesta e...

în ciuda faptului că Huawei prefera procesoarele de producție proprie pentru terminalele sale, mai face și o excepție din când în când. E vorba azi despre modelul de telefon Huawei G628, care folosește un procesor MediaTek 64 bit.

Acesta e primul handset Huawei cu procesor MediaTek 64 bit la bord și în acest caz e vorba despre un chipset MT6752. Terminalul este un midrange cu preț atractiv, care vine cu două sloturi SIM, ambele cu suport 4G LTE. G628 rulează Android 4.4.2 cu Emotion UI 2.3 aplicat peste și include o cameră frontală de 2 MP, o cameră de 8 MP în spate și 1 GB RAM.

Display-ul este o unitate de 5 inch, cu rezoluție 720p și se speculează legat de un preț de 160 de dolari pentru acest model, deci foarte accesibil. Observați că Huawei G628 are un design ușor rotunjit, un difuzor de mici dimensiuni în spate și 3 butoane capacitive sub ecran, deci un design standard pentru un handset midrange.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×