Urmatoarea actualizare iOS 8 ar putea debuta săptămâna viitoare

Autor:  | Publicat în:  Apple 695 ori
<b>Urmatoarea actualizare iOS 8 ar putea debuta săptămâna viitoare</b>Se pare că în curând ne vom pregăti de o nouă actualizare a lui iOS, prima din 2015. în decembrie, Apple lansa iOS 8.1.2 pentru terminalele iOS, iar acea actualizare era una modestă, bazată pe bug fixuri și îmbunătățiri. Aparent, acum...

Se pare că în curând ne vom pregăti de o nouă actualizare a lui iOS, prima din 2015. în decembrie, Apple lansa iOS 8.1.2 pentru terminalele iOS, iar acea actualizare era una modestă, bazată pe bug fixuri și îmbunătățiri. Aparent, acum urmează să vedem un iOS 8.1.3 sau chiar o versiune superioară.

Zvonurile vorbesc chiar despre iOS 8.2, dar am fi auzit despre el mai multe detalii dacă era un update atât de important. Aflați că iOS 8.1.2 a rezolvat unele probleme, dar nu toate, existând în continuare nemulțumiri cu privire la viața bateriei. Cei de la BGR au detalii despre noul pachet software, care va sosi săptămâna viitoare. Sursa lor nu a menționat totuși dacă e doar un beta sau un release public, deci e posibil ca software-ul să fie destinat dezvoltatorilor.

Marți sau miercuri sunt zilele în care e posibil să vedem actualizarea sosind. Ce e sigur e că Apple nu vrea să repete eșecul lui iOS 8.0.1, care a adus o grămadă de probleme pe terminalele Apple. Dacă aruncăm o privire peste sursa informațiilor legate de nouă actualizare, vedem comentarii cu doleanțe ale utilizatorilor iOS, de la un Bluetooth care să funcționeze mai bine, la suport pentru mai multe tastaturi third party, un Safari fără crashuri și perioade mai scurte de accesare a aplicațiilor.

Poate că Apple ar trebui să facă precum Google și să ofere unele actualizări fără tam tam, prin acea metodă server side, aplicată de obicei la Google Services.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×