LG G Flex 2 trecut prin testul de Îndoire la CES 2015 (Video)

1.412 ori
<b>LG G Flex 2 trecut prin testul de Îndoire la CES 2015 (Video)</b>Nu se putea ca un telefon modern să nu fie trecut prin testul de îndoire, mai ales unul care se lauda cu flexibilitatea sa. E vorba despre LG G Flex 2, care a debutat în această săptămână la CES 2015 si pe care îl vedeți "flexat" mai jos. &nbsp;...

Nu se putea ca un telefon modern să nu fie trecut prin testul de îndoire, mai ales unul care se lauda cu flexibilitatea sa. E vorba despre LG G Flex 2, care a debutat în această săptămână la CES 2015 si pe care îl vedeți "flexat" mai jos.

Cel care realizează testul este tipul simpatic de la Unbox Therapy, care realizează o serie de reviewuri foarte competente pe YouTube. Astfel de teste au devenit relevante în special în 2014, mai ales după ce a început mania cu Bendgate și au început testele neplăcute ale lui iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Apoi și Galaxy Note 3 a fost testat în acest mod, dovedindu-se că stă bine la capitolul rezistența a structurii interne.

A avut loc apoi și o mega comparație, cu un HTC One M8 și Moto X cu presiune aplicată pe carcasă, în scopul de a le îndoi dacă e posibil. Tot video bloggerul de la Unbox Therapy a realizat acea comparație și dacă nu mă înșel, chiar el este cel care a pornit Bendgate, realizând în fața camerei celebrul test de îndoire pentru iPhone 6 Plus, soldat cu "victime".

Măcar LG G Flex 2 a făcut față cu brio situației. Aflați că acest telefon are un look mai premium decât predecesorul său, diagonală mai mică dar rezoluție mai mare, iar LG a îmbunătățit și stratul protector anti zgârieturi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×