Huawei Glory, telefonul cu procesor de 1.4 GHz și preț sub 300 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Huawei 3.654 ori
<b>Huawei Glory, telefonul cu procesor de 1.4 GHz și preț sub 300 de dolari</b>Dacă v-am spune că există un telefon Android 2.3 cu procesor de 1.4 GHz care costă sub 300 de dolari, ne-ați crede? Ei bine, iată că în acest caz, cel al telefonului Huawei Glory, avem de-a face cu un astfel de model, dotat cu procesor Qualcomm de...

Dacă v-am spune că există un telefon Android 2.3 cu procesor de 1.4 GHz care costă sub 300 de dolari, ne-ați crede? Ei bine, iată că în acest caz, cel al telefonului Huawei Glory, avem de-a face cu un astfel de model, dotat cu procesor Qualcomm de 1.4GHz și disponibil la liber prin operatorul Cricket Wireless.

E surprinzător să aflăm detalii despre acest terminal atât de devreme, având în vedere că el va sosi în noiembrie. Dotările sale mai includ, pe lângă CPU-ul Qualcomm MSM8655T și un display TFT de 4 inchi cu rezoluție de 480 x 854 pixeli și o cameră de 8 megapixeli. O veste bună este că acest model nu a suferit vreo personalizare a lui Android, care a rămas în varianta stock, în afară de câteva animații, widgeturi și un app drawer personalizabil.

în plus, Huawei a promis și o actualizare la Ice Cream Sandwich în 2012 pentru telefonul Glory. Să sperăm că acest model cu preț bun in regim prepay va ajunge și la noi cât de curând.

Huawei Glory, telefonul cu procesor de 1.4 GHz și preț sub 300 de dolari

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×