HTC Glamor, un smartphone feminin și accesibil?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.520 ori
<b>HTC Glamor, un smartphone feminin și accesibil?</b>Trebuie să recunoaștem... conceptul de smartphone este unul destul de masculin, iar o anumită doză de misoginism ne face să privim ciudat o femeie care își cumpără cel mai high end telefon din oferta unui operator. Ei bine, HTC va lăsa...

Trebuie să recunoaștem... conceptul de smartphone este unul destul de masculin, iar o anumită doză de misoginism ne face să privim ciudat o femeie care își cumpără cel mai high end telefon din oferta unui operator. Ei bine, HTC va lăsa misoginismul deoparte și va lansa un smartphone destinat reprezentantelor sexului frumos.

Cunoscut sub numele de cod HTC Glamor, acest model este doar un zvon deocamdată și tot ce știm despre el este că va veni în culori variate, de la roz la galben și albastru deschis. Glamor ar putea fi unul și același terminal cu HTC Bliss, un smartphone despre are aflam cu câteva săptămâni în urmă că ar putea fi destinat publicului feminin.

Glamor va arăta precum HTC Incredible S sau Sensation în partea inferioară, în vreme ce Bliss era descris drept un terminal ce amintește de Desire S și Desire Z. Oare să ne așteptăm la două modele de telefoane HTC pentru domnișoare? Se pare că și operatorul american Verizon este implicat în această inițiativă, colaborând cu HTC la dezvoltarea smartphone-ului.

Ce vă mai include noul model? în mod clar o mică bijuterie-accesoriu pentru handset, alerte luminoase și un spate cauciucat și cu aderență bună.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×