Huawei Honor 4X anunțat oficial, vine cu ecran de 5.5 inch și butoane de Android Lollipop

1.301 ori
<b>Huawei Honor 4X anunțat oficial, vine cu ecran de 5.5 inch și butoane de Android Lollipop</b>Huawei a anunțat astăzi telefonul Honor 4X, după o serie de scăpări și teasere, iar acest model e de fapt un phablet, judecând după dotările sale. El pare a concura cu HTC Desire 816 dacă ne uităm cu atenție la specificații și costă doar...

Huawei a anunțat astăzi telefonul Honor 4X, după o serie de scăpări și teasere, iar acest model e de fapt un phablet, judecând după dotările sale. El pare a concura cu HTC Desire 816 dacă ne uităm cu atenție la specificații și costă doar 212 dolari.

Terminalul integrează un display HD de 5.5 inch, un procesor quad core Snapdragon 410 cu GPU Adreno 306 și rulează Android 4.4 KitKat cu Emotion UI 3.0 drept customizare. Sub carcasa se afla și 2 GB RAM și 8 GB stocare, plus slot microSD, iar în spatele phabletului găsim o cameră de principală de 13 megapixeli cu blitz LED, în vreme ce în partea frontală se afla o cameră de 5 megapixeli pentru videoconvorbiri.

Huawei Honor 4X anunțat oficial, vine cu ecran de 5.5 inch și butoane de Android Lollipop

Honor 4X dispune de suport dual SIM și conectivitate 4G LTE. Terminalul măsoară 8.65 mm în grosime, cântărește 165 de grame și dispune de o baterie de 3000 mAh. Pe partea de conectivitate avem 4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.0 și GPS. Produsul va sosi pe alb și auriu, după cum se vede în imagini și are o zonă a camerei arătoasă. Remarcăm și faptul că butoanele sale capacitive par a fi inspirate de cele virtuale din Android 5.0 Lollipop.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×